Krabbevej 12, Skal Klit, 9800 Hjørring

Lækkert og rummeligt sommerhus ved Nørlev Strand - lejeindtægt på kr. 200.000+

Er I på udkig efter et stort sommerhus ved Vesterhavet med plads til flere familier på samme tid og gode udlejningsmuligheder med en fin lejeindtægt? Så skal I uden tvivl kigge nærmere på Krabbevej 12, som ligger i et fredeligt og naturskønt område ved Nørlev Strand. Huset rummer knap 200 m2 bestående af en stue, et køkken-alrum, fem værelser og to badeværelser, og endelig får I en skøn wellnessafdeling med en indendørs swimmingpool, sauna og spabad.

Sommerhuset befinder sig midt i det smukke klitlandskab ud til Vesterhavet, som tilmed er ganske roligt og ugeneret. Her er der gåafstand til stierne, som fører jer til den brede sandstrand, hvor I kan starte dagen med en forfriskende dukkert eller dase ved vandet i flere timer. I kan også cykle til Skallerup Seaside med masser af aktiviteter, hvor der også er fine indkøbsmuligheder.

I kan ligeledes nyde ferien på den 2.531 m2 store grund, hvor børnene kan boltre sig på gyngestativet og i legehuset. Den anseelige træterrasse løber næsten hele vejen rundt om huset, så I altid kan finde en plads i solen eller skyggen, hvad end I skal spise frokost, slappe af på solsengene eller bare sidde under åben himmel og nyde udsigten til det fredede naturområde "Vandplasken" og Hirtshals fyr.

Det indbydende sommerhus fra 1992 er velholdt, og i 2006 er taget skiftet, mens der også blev installeret et jordvarmeanlæg. Derudover er svimmingpoolen totalrenoveret i 2021, hvor rutsjebane, saunaovnen og saunadøren også er udskiftet. Køkkenet er et HTH-køkken fra 2006. Sidst kan nævnes, at badeværelsesinventaret og alle indvendige døre er fra 2018. De skønne opholdsrum samler jer nemt om feriehyggen, mens de fem værelser byder på i alt ti sovepladser. Badeværelserne er praktisk placeret i hver sin ende af huset, og så får I en stor hems med god loftshøjde, hvor der er mulighed for yderligere 4 sovepladser. Endelig kan både børn og voksne fornøje sig i den lækre wellnessafdeling.