Under Bjergene 5, Skal Klit, 9800 Hjørring

Sommerhus i fantastisk område ved Vesterhavet

Det brusende vesterhav er få hundrede meter fra adressen af dette skønne sommerhus i Skallerup Klit, der i øvrigt byder på endnu flere goder end vandet. I kan tilmed se frem til et forrygende hus, der indeholder tre værelser, et stort, åbent opholdsmiljø og to badeværelser, ligesom udearealet er en sand fornøjelse.

Vesterhavet har en ganske særlig pondus over sig, og det er på kort tid, I kan spadsere til herlighederne. Her frister den brede sandstrand og det friske vand til timevis med afslapning, surfing og badning, men der er også mange andre muligheder i området. I kan eksempelvis lægge vejen forbi de rolige omgivelser hos Skallerup Seaside Resort, besøge Dyregården eller bare udforske den skønne natur, I har lige i nærheden. Der ses blandt andet mange fasaner og rådyr.

Ejendommen ligger i et roligt område som det sidste hus på en lukket vej med godt naboskab. Jeres have falder smukt i ét med de omkringliggende klitter, der vidner om den kystnære placering, og I kan nyde synet fra hele tre træterrasser. Den største af terrasserne er særligt hyggelig med den integrerede bålplads. I 2020 blev den tidligere carport omdannet til et udekøkken i forbindelse med, at garagen med tilstødende værksted blev etableret.

Træd indenfor og bliv imponerede i det åbne opholdsmiljø, hvor der er loft til kip, forskudte plan og store vinduespartier i gavlen, som virkelig slipper meget lys ind. Således hersker der en helt forrygende atmosfære og et skønt samspil mellem køkkenet, alrummet og stuen. Fra alrummet er der desuden terrassedør, så også udearealet sættes i spil. Det ene værelse udspringer separat fra en lille mellemgang, der også åbner for det store badeværelse, som forkæler jer med spabad og sauna foruden brusenichen. Det andet badeværelse ligger mellem de to resterende værelser.