Galeasevej 5, Lønstrup, 9800 Hjørring

Lækkert sommerhus med attraktiv beliggenhed i Lønstrup

I rolige omgivelser i Lønstrup, nær vandet og med ganske kort gåafstand til centrum ligger dette moderniserede sommerhus, som nu kan blive jeres. Her får I lækre rammer for ferien og weekendopholdene, og med et stort opholdsrum, tre gode værelser, to badeværelser og en fint gæsteanneks er der plads til hele familien. Velkommen til Galeasevej 5.

Det er ikke svært at forstå, at Lønstrup er et populært område. Byen byder på et væld af muligheder, og I kan se frem til flere hyggelige spisesteder og spændende butikker. Dagligvareindkøbene klares i den lokale Spar, og så har I heller ikke langt til stranden med de brusende vesterhavsbølger, hvor Rubjerg Knude Fyr også kan opleves. Skal I på den helt store shoppingtur, tager det tilmed blot et kvarter bag rattet til Hjørring.

Tilbage på grunden med 1.308 kvadratmeter er der også masser at give sig til. Her kan børnene boltre sig frit på den store græsplæne, mens den anseelige og delvist overdækkede træterrasse mod sydvest indbyder til mange dejlige stunder under åben himmel. Det sortmalede sommerhus er placeret bagerst på grunden og fremstår yderst indbydende takket være den omfattende modernisering i 2017. Her blev det meste udskiftet til nyt, og i 2019 fik huset ydermere en tilbygning i form af et soveværelse med eget badeværelse.

I det lækre opholdsrum med stue og køkken ud i ét får I vældigt med plads til samle familien i ferien. Her bidrager det kipførte loft, ovenlysvinduerne, og de lyse gulve til en behagelig atmosfære, som fuldendes af den væghængte brændeovn og det flotte JKE-køkken med indbygget kaffemaskine. Foruden forældreafdelingen med soveværelse og badeværelse en suite råder I over to fine værelser, et brusebadeværelse og ikke mindst det skønne anneks.

Skal dette være jeres ferieoase? Så kontakt os allerede i dag.