Baltsersensvej 4, Kjul, 9850 Hirtshals

Lækkert pool-sommerhus med havudsigt og god lejeindtægt!

På en stor naturgrund i Kjul kan I nu blive de næste ejere af et fritidshus udover det sædvanlige. Her venter jer nemlig et super lækkert og meget velholdt luksussommerhus på 183 m2 med pool, spabad og en ny sauna fra marts 2021. Det er ikke kun saunaen, der er af nyere dato. Ude såvel som inde er der foretaget et væld af skønne istandsættelser i perioden 2016-2021, heriblandt en ny luft-til-vand-varmepumpe, service, møbler og badeværelse i pool-området i 2016, blot for at nævne et udpluk. I får her et luksushus med god plads til alle, der simpelthen skal opleves.

I behøver heller ikke gå på kompromis med beliggenheden, da I er midt i den storslåede natur med havudsigt og kun en kort spadseretur fra vandkanten. Lilleheden Klitplantage byder på perfekte rammer til lange gåture, og hvis I er til golf, finder I Hirtshals Golfklub kun fem minutter væk. Derudover er fiskerbyen Hirtshals bestemt et besøg værd.

Det sortmalede, træbeklædte sommerhus præsenterer sig elegant med enorme glaspartier i den ene andel af bebyggelsen. På tre af husets fire sider er der anlagt træterrasser i 2018, der gør, at I kan nyde solen fra morgen til aften.

Generelt fremstår boligen yderst velholdt med Troldtekt-lofter til kip, spots samt mange flotte detaljer, såsom rå murstensvægge og hems med havudsigt. Den veldisponerede planløsning byder på to separate soveafdelinger med tre værelser og et badeværelse fordelt i hver afdeling, således der er plads til flere familier. Boligens midte indeholder to stuer samt køkken-alrum, hvor alle hårde hvidevarer er udskiftet fra 2017-2019.

Det luksuriøse poolrum er også løbende forbedret med nye klinker, lofter og badeværelse fra 2016, termotæppe fra 2020 og selvfølgelig saunaen.

På nuværende tidspunkt udlejes boligen gennem Dansommer, men det er også oplagt som feriehus for den store familie.