Oktobervej 13, Nørlev, 9800 Hjørring

Dejligt sommerhus på lukket vej - få hundrede meter fra Vesterhavet!

Dette hyggeligt og fine sommerhus står helt klar til brug fra dag ét. Ejendommen befinder sig i skønne omgivelser i Nørlev Strand med mange muligheder tæt på, mens selve boligen indbyder til afslapning i køkken-alrummet, stuen og de to værelser.

I befinder jer i et fredeligt område, hvor I kommer tæt på naturen. På få minutter kan I spadsere ud til den dejlige strand, hvor det lyse sand og de blå bølger strækker sig så langt, øjet rækker. Samtidig er der kort afstand til Skallerup Klit, hvor Skallerup Seaside Resort har spa og wellness, bowling og forbindelse til et ridecenter. Tager I lidt længere væk, kan I gå på opdagelse i stemningsfulde Lønstrup.

Sommerhuset er placeret i en velfungerende grundejerforening med et godt naboskab, hvor alle værner om deres fristed. Jeres matrikel omkranses smukt af hybenbuske, og størrelsen på 1.250 m2 giver god luft til naboerne. Haven er hovedsageligt udlagt som
plæne, og dertil kommer den store dejlige træterrasse.

Tag og vinduer er skiftet i 2012 og står flot til de sortmalede ydervægge i træ, så alt fremstår tiltalende. Indvendigt har man sørget for at bevare den ægte sommerhusstil, så I kan roligt sætte næsen op efter hygge inden døre. Køkken/alrummet har brændeovn og åben forbindelse til dejlig opholdsstue med loft til kip, skønt lysindfald og flot kig op til indlandsklitten. Till slut får I to værelser med i alt 6 sengepladser samt pænt badeværelse med bruseniche. Sælger har installeret ny varmepumpe (luft til luft) i 2020. Til sommerhuset hører endvidere et lille udhus.

Sommerhuset er ikke tilmeldt udlejning, så I kan nyde jeres oase med det samme. Tag første skridt - bestil en fremvisning.