Furreby Kirkevej 109, Furreby, 9480 Løkken

Lækkert og velindrettet sommerhus nær vandet ved Løkken

I Furreby nord for den populære ferieby Løkken ligger dette yderst dejlige sommerhus med få skridt til vandet. Husets fremstår moderne og velholdt såvel ude som inde og byder på et stort opholdsrum med loft til kip, tre værelser og hele fire terrasser. Her får I kort sagt de perfekte rammer til hyggelige feriestunder for hele familien.

Fra hoveddøren er der kun godt 400 meter til den gode badestrand, hvor der er rig mulighed for et væld af sportsaktiviteter såsom surfing, paragliding, beachvolley og hesteridning i vandkanten. Dagligvareindkøbene kan tilmed klares i supermarkederne i gåafstand, ligesom I også kan nyde godt at butikker og spisesteder i Løkken centrum, som I finder blot to kilometer væk.

Sommerhuset med tilhørende carport og redskabsskur ligger tilbagetrukket fra vejen på den 1.012 kvadratmeter store grund med græsplæne omkranset af hybenrosebuske. Boligen tager sig flot og moderne ud med den sortmalede træfacade, hvide vinduer og taget fra 2010 strækker sig ud over træterrassen. Derudover får I hele tre øvrige terrasser, hvorfor det altid er til at finde en plads i solen. Huset bliver opvarmet med elvarme og er tilsluttet både fibernet samt offentlig kloak.

De flotte rammer fortsætter indenfor. Her bliver I beriget af en formidabel stue med loft til kip og åben forbindelse til det pæne køkken samt spisestuen, hvor der er god plads til, at hele familien kan samles. Det brede vinduesparti ud mod terrassen giver lyset frit spil i hele rummet, som derfor fremstår yderst lyst og åbent. Dertil får I tre fine værelser samt et godt badeværelse med vaskemaskine fra 2020, bruseniche og sauna.