Galeasevej 12, Lønstrup, 9800 Hjørring

Nyopført, stilfuldt sommerhus i Lønstrup

I Lønstrup ligger dette helt nyopførte sommerhus med en super beliggenhed tæt på vandet og en spændende planløsning med fire værelser, to badeværelser og køkken-alrum. Her kan I finde skøn feriestemning i fin kombination med mange moderne komfortløsninger.

Beliggenheden er som skabt til de lune dage med under én kilometer til stranden. Tilmed får I kort afstand til det hyggelige bymiljø i Lønstrup, hvor bekvemmelighederne ligger side om side med blandt andet indkøbsmuligheder, spisesteder og specialbutikker. Endvidere byder området på flere aktiviteter med Rubjerg Knude Fyr som én af hovedattraktionerne.

Jeres feriedage tager deres udgangspunkt i et roligt kvarter, hvor fritidshuset er placeret højt og solrigt med et fortrinligt græsareal til boldspil, leg og andre udfoldelser. I tilgodeses yderligere af tre velplacerede terrasser, hvor solen kan nydes fra morgen til sen aften. Endelig råder I over en carport med isoleret redskabsrum.

Inden døre mødes I af et lyst og rummeligt køkken-alrum med loft til kip samt markante lysindfald fra de store vinduespartier og de elstyrede ovenlysvinduer. Sommerhuset er udført med helt samme komfort som en helårsbolig, og derfor finder I gulvvarme overalt, der leveres af en luft-til-vand-varmepumpe. I sikres tillige en behagelig atmosfære med god akustik takket være troldtektlofter og en brændeovn. Køkkenet fremstår nydeligt med grå elementer fra Svane - et mærke, som går igen på de to stilfulde badeværelser med bruseniche. Hertil får I fire værelser, hvoraf flere er med udgang til terrasserne. Planløsningen afrundes af et bryggers med mulighed for at opstille vaskefaciliteter.

Skal jeres næste ferie gå til Galeasevej 12? Så kontakt os i dag for en fremvisning.