Hunderup Klitvej 22, Lønstrup, 9800 Hjørring

Dejligt sommerhus i naturskønne omgivelser

Drømmer I om et fristed midt i den smukke nordjyske natur? Så er dette velindrettede sommerhus i Lønstrup tæt ved Skallerup Klit måske lige dét, som I leder efter. Her er der med fire værelser plads til både store og små, og så er nærområdet en evig fryd at vende tilbage til på alle tider af året.

Basen for jeres kommende ferier og weekendture er placeret i det skønneste landskab. Her bliver de fredelige omgivelser en naturlig del af oplevelsen, og på blot et kvarter kan I cykle til kystens blå bølger. Den charmerende by Lønstrup byder på et stort udvalg af indkøbsmuligheder, restauranter og specialbutikker.

Også på den 2.294 kvadratmeter store naturgrund kan I nyde stilheden, og særligt det anseelige terrassemiljø gør sig som et yndets samlingssted på lune dage. Denne strækker sig som en fremragende detalje hele vejen rundt om huset, og I får således mulighed at følge solens bane på himlen hele døgnet. Matriklen byder også på en carport med depotrum.

Sommerhuset er opført i 2012 og lever til fulde op til den moderne families krav om komfort og funktionalitet. Her lukker markante glaspartier lyset helt ind i indretningen, og troldtektlofter sikrer både en god akustik og et sundt indeklima. Det anseelige opholdsmiljø er åbnet op til kip for en øget rumfornemmelse, og så bidrager en brændeovn med stemning og hygge. Køkkenet ligger i åben forbindelse, og som en gennemgående karakteristika er de røde elementer videreført i bryggerset for et ensartet udtryk. Det samme gør sig gældende for de elopvarmede klinkegulve, der strækker sig videre ud i de to badeværelser - hvoraf det ene brillerer med spa og sauna. De fire værelser får følgeskab af to hemse.

Bemærk, at sommerhuset lejes ud gennem Sol & Strand. Lejeindtægt i 2020 til sælger er indtil videre ca. kr. 73.000.