Brislingvej 5, Nørlev, 9800 Hjørring

Fantastisk sommerhus i naturskønne omgivelser i Nørlev

På Brislingvej 5 mellem Lønstrup og Hirtshals ligger dette charmerende og velholdte KK-sommerhus, der præsenterer sig med en fabelagtig beliggenhed i det åbne, fredede klitlandskab ved Vesterhavet. Boligen er velindrettet og byder på tre reelle værelser foruden et stort, åbent opholdsrum med loftshøje vinduer mod de smukke omgivelser.

Ejendommen ligger for enden af en blind vej i den nordlige del af Nørlev Strand, og rundt om huset breder de sandede klitter sig. Fra hoveddøren er der ikke mere end nogle hundrede meter ud til kysten, og som prikken over i'et kan havet skimtes mellem to klitter. Derudover toner Hirtshals Fyr frem i horisonten. Den imponerende panoramaudsigt er så afgjort en væsentlig del af oplevelsen, hvor især den smukke, stærke kuperede klitrække mod stranden skiller sig ud.

Den klassiske, sortmalede træfacade får følgeskab af et tørvetag, hvor man i 2017 lagde en ny belægning og nyt underlag. Ligeledes i 2017 blev der installeret et nyt køkken, og i 2018 tilføjedes det fjernbetjente ovenlysvindue. I 2016 arrangeredes en ny terrasse mod syd, og slutteligt er der etableret en ny bruseniche på badeværelset.

Sommerhusets gennemførte stil fortsætter indendøre, hvor beboelsesarealet opmåles til 84 veludnyttede kvadratmeter. Centralt i huset gives det eminente stuerum, der kombinerer stue, spiseafsnit og køkken i ét. Køkkenet er udført af elementer fra henholdsvis Svane og Kvik, og på bagvæggen er fronterne udvalgt særligt, så de går i et med den fine fyrretræsbeklædning. Via de markante glaspartier modtages et rigt lysindfald, der smidigt breder sig til resten af hjemmet. Brændeovnen bidrager også til den behagelige atmosfære.

Fra stuen er der adgang til en betragtelig hems, og boligen afrundes af tre værelser samt et badeværelse, som er udstyret med både spabad, brus og et walk-in-closet.

Mod syd, vest og nord råder I over skønne terrasser, hvorfra I kan nyde udsigten og naturgrundens 3.061 kvadratmeter.