Kragestien 3A, Tornby, 9850 Hirtshals

Lækkert, lyst fritidshus med kig ud over Vesterhavet

Dette nydelige fritidshus ligger højt i terrænet på en kuperet grund, hvorfra der er kig ud over Vesterhavet - en udsigt man helt bogstaveligt talt bliver høj af, og som man aldrig bliver træt af.

Fra sommerhuset er der et par hundrede meters gang til Vesterhavet og et fredeligt stykke af Tornby Strand, der stort set kun besøges af lokale landliggere. Foruden de friske dukkerter i det brusende hav byder ferierne i Tornby Strand også på et væld af gode gåture langs vandet, i skoven og i klitplantagerne med vilter vegetation. Herudover er der vandre- og mountainbikeruter, kurbad og strandbutik, hvor hverdagens fornødenheder kan købes. I Tornby og Hirtshals er der desuden fine indkøbsmuligheder.

Huset præsenterer sig med sortmalet træværk, der brydes flot af store, hvide vinduesrammer. Indvendigt strømmer dagslyset ind gennem de mange vinduespartier, og samtidig inviteres naturen helt ind i boligens inderste. Med undtagelse af soveværelse og køkken er der er nye klinkegulve i det meste af huset, ligesom der er nye elementer og hvidevarer i køkkenet samt monteret luft til luft varmepumpe.

Det store opholdsafsnit med køkken, spisestue og opholdsrum i åbent rumforløb er udstyret med en brændeovn, der varmer hele huset godt op i de kølige forårsmåneder. Der er god plads til dobbeltsenge i de to værelser, og i badeværelset er der gulvvarme. Hertil kommer, at der er vaskefaciliteter i bryggerset, hvilket er en luksus i ferietiden. Endelig rummer huset et depotrum til opbevaring.

Der er langt til den nærmeste nabo, og de bølgende gryder og klitter
skaber små ugenerede åndehuller. Rundt om huset er der skønne og delvist overdækkede terrassepartier, hvor du kan sidde i læ for vinden. Fra grundens højeste punkt kan du skimte sejlrenden med Norgesfærgen, der vugger let på det stille hav, ligesom man kan nyde smukke solnedgange. På grunden er der også værksted, som med fordel kan indrettes som anneks til overnattende gæster. Bilen kan parkeres i carporten.

Er du også faldet for dette lækre sommerhus med kig ud over Vesterhavet, så ring og bestil en fremvisning i dag.