Klitrenden 38, Tornby, 9850 Hirtshals

Liebhaversommerhus med panoramaudsigt til Vesterhavet

I første række fra Vesterhavet i Tornby finder I dette skønne sommerhus i liebhaverklasse. Huset rummer blandt andet tre hyggelige værelser, hems samt to badeværelser, hvor det ene er luksuriøst med sauna og boblebad. Ude får I næsten 4.500 m2 grund og to ugenerte terrasser.

Ejendommen ligger i klitområdet syd for Hirtshals, og beliggenheden i det kuperede terræn skaber læ for vinden. Der er en gangsti de 150 meter fra grunden til den hvide sandstrand, så I har den vilde natur helt tæt på. 3,5 kilometer nord for matriklen ligger Hirtshals med gode indkøbsmuligheder, hyggeligt havnemiljø og spændende ferieoplevelser.

Huset er fra 1991 og blev malet i 2015. I 2017 er der lagt fliser i køkken-alrum. Der er gode muligheder for udlejning.

Ligegyldigt hvor man kigger hen, er den storslåede udsigt over landskabet og havet synlig fra huset. I kan glæde jer til et skønt køkken-alrum, der ligger i åben forbindelse med en lys stue i forskudt plan og loft til kip. Køkkenet er veldisponeret med træ-elementer og har god kontakt til både alrum og stue. Ved håndvasken er der et højt vindue, hvor et fint lys strømmer ind.

I alrummet kan I fint placere et langt spisebord ved et gulv-til-loft-vinduesparti, og med en glasdør til terrassen er det let at rykke måltidet udenfor, når vejret er godt. Stuen har havudsigt og glaspartier hele vejen rundt. I stuen kan I udover udsigten nyde hyggen ved pejseindsatsen på kølige aftener.

To af værelserne ligger sammen med det luksuriøse badeværelse. I den anden ende af huset, er det sidste værelse placeret sammen med husets andet badeværelse.

Dette sommerhus skal opleves! Kontakt os for en fremvisning.