Folstedvej 44, V. Tversted, 9881 Bindslev

Arkitekttegnet sommerhus med havudsigt ved Tversted

Med havudsigt har dette arkitekttegnede sommerhus en førsteklasses beliggenhed ved det skønne Tversted. Her harmonerer det barske liv ved Vesterhavet perfekt med naturgrundens kuperede terræn - helt perfekte rammer til at nyde livet med tid til afslapning og fordybende gåture.

Vi befinder os i utæmmede naturrammer med et rigt dyreliv, der kan lægge vejen forbi den 2.542 m2 store grund omkring fritidshuset. Stedet indbyder til badeture om sommeren på en af Danmarks måske bedste badestrande, som blot ligger få minutters gang fra matriklen. En mulighed er også at tage på en kanotur på Uggerby Å, hvis I foretrækker andre vandaktiviteter. I kan desuden hurtigt komme ind til Tversted med fine indkøbsfaciliteter og spisesteder, herunder Det Blå Ishus, som bestemt er et besøg værd.

Det sortmalede sommerhus har en spændende planløsning og træbeklædte vægge og lofter. Hjerterummet er uden tvivl det åbne opholdsmiljø med køkken og den ophøjede stue. Denne er beriget med brede glaspartier, der et sted går til kip ligesom loftet. I det rummelige, hyggelige køkken har I alt, hvad I behøver til opholdet. Ved siden af spisebordssektionen er der sågar en brændeovn i tilfælde af køligere stunder. Endvidere giver køkkenet adgang til delvise overdækkede terrasseområder på begge sider af huset, så I kan flytte jer rundt efter solens bane i løbet af dagen. I den resterende del af boligen venter tre værelser, hvilket giver masser af plads til hele familien eller overnattende gæster. Afslutningsvis møder I et badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter, så I kan nøjes med at pakke let hjemmefra. Tilknyttet ejendommen er tilmed et redskabsskur.

Skal I selv opleve dette fantastiske sommerhus? Kontakt os allerede i dag for at få en fremvisning.