Østervej 14, Tversted, 9881 Bindslev

Lyst og lækkert fritidshus på stor grund i fredfyldte naturomgivelser!

For enden af en stille vej i dejlige Tversted står dette lyse og velholdte fritidshus klar til at betage nye ejere med blandt andet en god planløsning, et charmerende indre og et stort, solvendt terrassemiljø. Huset ligger på en 2.504 m2 stor grund i naturrige rammer, og fra adressen på Østervej er der let adgang til masser af flot natur, skønne badestrande og meget andet.

Smukke klitlandskaber,åbne vidder og lækre sandstrande gør deres til at fremhæve Tversted som et af vestkystens absolut bedste feriesteder. Du kan glæde dig over kort gåafstand til det hele, ligesom alle tilbuddene i Tversted by også ligger inden for rækkevidde. Tversted er kort fortalt en sand naturperle, som byder på et utal af ferie- og naturoplevelser for både store og små.

Ejendommen er opført i en charmerende stil i 2002, og derfor står huset fortsat i en fornem stand. Indenfor emmer boligen af ægte sommerhusstemning med fine trævægge, -lofter og -gulve samt store vinduespartier, der sørger for et suverænt lysindfald. I hovedparten af boligen er der desuden loft til kip, hvilket forstærker den fantastiske rumoplevelse.

Der er plads til samvær i det store opholdsområde, der består af et pænt køkken i åben forbindelse med stuen, hvor en brændeovn spreder varme og hygge.

Herudover får du tre værelser foruden en hems med ekstra sovepladser og et flot badeværelse med sauna, spabad og en vaskesøjle med nyere vaskemaskine. Både på badeværelset og i entréen er der gulvvarme.

Rundt om huset er der anlagt et fantastisk terrasseparti mod syd,øst og vest, der giver mulighed for at nyde solen fra morgen til aften. Den sydlige del af terrassen er delvist overdækket, og såvel inde som ude kan naturen fornemmes på helt tæt hold, når nysgerrige rådyr og andre dyr lægger vejen forbi haven.

Her får du med andre ord et fredfyldt fristed i fabelagtige omgivelser. Bestil en fremvisning allerede i dag!