Oktobervej 6, Skal Klit, 9800 Hjørring

Mulighedsrigt sommerhus med en skøn beliggenhed i Nørlev - sælges for dødsbo

Nørlev Strand, der ligger få km nord for Lønstrup, er et dejligt og børnevenligt sommerhusområde med en fantastisk natur som man ikke ser mage til andre steder og mod øst op til den smukke indlandsklit. Den dejlige sandstrand ud mod Vesterhavet med den friske havluft og det hyggelige sommerhusmiljø gør Nørlev til et attraktivt ferieområde for såvel ung som gammel.

Området kendetegnes også ved det velbesøgte og landskendte Skallerup Seaside Resort, der lokker med stort badeland, det ypperste indenfor spa og wellness, bowling, alskens idrætsfaciliteter og forbindelse til et ridecenter samt kan I også tage et smut forbi HAVS Nørlev, som byder på kvalitetstid og aktiviteter. I Nørlev kommer du med garanti ikke til at kede dig.

Velbeliggende sommerhus med en stor grund på 1.248 kvm. Her får I muligheden for, at bygge nyt eller sætte præg på sommerhusets nuværende rammer. Sommerhuset fremstår med grøn træbeklædning, hvide vinduer samt et tag med tagpap. Indvendigt finder I en hyggeligt planløsning med loft til kip.

Entré med adgang til badeværelse med bruser. Fra entre får I adgang til køkkenet som er i åben forbindelse med stuen. Fra køkken/stue får I endvidere sommerhusets 2 værelser.

Lyder ovenstående som noget for jer og kan I se gode muligheder i sommerhuset?

Så kontakt os allerede i dag for en fremvisning.