Frederikshavnsvej 6, 9800 Hjørring

Totalrenoveret udlejnings byhus!

Omkring 2018 blev alt fra gulv til op under spærene renoveret i dette fine byhus i Hjørring. Således er det en indbydende, lyst og veldisponeret udlejningsbolig. Boligen byder på tre værelser, et badeværelse og et åbent opholdsmiljø foruden en mindre gårdhave med plads til at parkere bilen. Huset er topisoleret, og der er gulvvarme i stueplan.

Opholdsmiljøet er udført i et åbent forløb mellem det pæne IKEA-køkken og den indretningsvenlige stue. Lyset gennemstrømmer rummet, og den nederste halvdel af vinduerne er i matteret glas, så lejerne på ingen måde generes af forbipasserende. Gulvet er flot og gennemgående, ligesom I vil værdsætte Troldtektlofterne i samtlige rum. Bemærk endvidere bordpladerne i køkkenet foruden den smukke trappe - begge er gjort i bøgetræ.

I stueplan er der endvidere et godt værelse samt badeværelset, som har brus og plads til vaskefaciliteter. Følg den elegante trappe op på førstesalen, hvor endnu to værelser og en rummelig repos kan indrettes helt efter lejernes behov. Ude er der en mindre, ugeneret gårdhave samt mulighed for at parkere bilen.

Boligen er centralt beliggende i Hjørring og har har kort gåafstand til METROPOL ShoppingCenter med alskens butikker og hyggelige caféer. Nærved løber Østergade, som tilføjer endnu flere fristelser til listen, og generelt er der masser af aktiviteter og liv lige i nærheden. Endelig er der indkøb, skole, daginstitution, bus og tog inden for en radius af 900 meter.