Lille Østergade 10, 9800 Hjørring

Nyistandsat byhus helt centralt i Hjørring

På en lille stikvej midt i dejlige Hjørring finder I dette charmerende byhus på 92 kvadratmeter i halvandet plan fra 1896. I stueetagen finder I et skønt køkken-alrum, et gæstetoilet samt en baggang, der leder ud til den hyggelige gårdhave. På førstesalen leder en åben, lys repos ind til to gode værelser og et badeværelse i forlængelse af det ene værelse. Huset er nyistandsat inde såvel som ude i år, hvilket allerede ses udefra på den nymalede facade og det nye tag, så det står fuldstændig indflytningsklar.

Køkken-alrummet er åbent og lyst med hvide vægge og masser af dagslys, der vælter ind fra køkkenvinduerne ud mod gårdhaven og hele vejen gennem den hyggelige stue i den anden ende af det åbne rum. Gulvet er nyt fra i år, og det samme er køkkenet, hvor der er installeret nye, hvide elementer fra Svane Køkkenet. Køkkenet er rummeligt og hyggeligt, og her er fin plads til et spisebord.

Ovenpå er gulvet fra stueetagen ført igennem, så både reposen og de to værelser fremstår lyse og venlige. Badeværelset, der ligger i forbindelse med det ene værelse, er nyistandsat med hvide Svane-elementer og mikrocement på gulvet og i brusenichen.

I den sydvendte gårdhave finder I et dejligt anneks, der fungerer som vaskerum med en masse god opbevaringsplads. Derudover er der et dejligt overdækket stykke, til når duggen falder på de lange sommeraftener, samt rigeligt plads til både krukker og solsenge i resten af gårdhaven.

Lille Østergade ligger centralt med skole og indkøbsmuligheder som ligger mindre end en kilometer fra hoveddøren, og daginstitutioner nås på fem minutters cykeltur. Bussen går lige ved døren, og toget stopper ved Hjørring Station under en kilometer væk. Motorvejen tilgås ligeledes lynhurtigt.

Bemærk ejendommen er udlejet.