Nørregade 32, 9800 Hjørring

Flot og supervelholdt ejendom i Hjørrings gamle bydel

Nu udbyder vi denne rummelige og bevaringsværdige ejendom i Hjørring, der gennemgående er præget af et pænt og indbydende udtryk. Bygningen fra 1865 huser fire supervelholdte lejligheder, hvoraf især de to store er flot istandsat og byder sig til med spændende indvendige arkitektoniske løsninger.

I får en helt igennem unik mulighed, hvor flere generationer kan bo under samme tag, og der medfølger noget nær det perfekte antal kvadratmeter at boltre sig på. Dertil kommer et særdeles hyggeligt gårdmiljø, som er nydeligt anlagt med pigstensbelægning, så lejere og familie kan mødes til skønne arrangementer i solen. Herude er endvidere god plads til parkering, mindst én per lejlighed, samt skønne, solrige nicher.

Det er endelejlighederne, der er de største og mest opdaterede. I kan derfor især her forvente lækre og lyse detaljer, som strækker sig fra stueplan til førstesalen. Begge hjem består af et veludført køkken-alrum, der åbner sig op og skaber fornemme opholdsmiljøer, hvor der snildt kan inviteres til arrangementer. Dertil har begge gode indretningsmuligheder, hvor noget stueareal eventuelt kan inddrages til værelse eller kontor. Den ene lejlighed har tre værelser, to badeværelser og en stue, mens den anden har et værelse, to stuer, et badeværelse og et gæstetoilet.

De to lejligheder i midten er en kende mindre, men ikke desto mindre virkelig veludnyttede til singlen eller parret. Begge rummer eget badeværelse og køkken samt et fint værelse og en stue. Det skal endvidere nævnes, at der medfølger en kælder, som tilgås via de to endelejligheder.

Beliggenhedsmæssigt befinder vi os i Hjørrings gamle bydel med hurtig adgang til centrum, som har indkøbsmuligheder, busser, specialforretninger, station, skole og pasningstilbud.

Søger I et sted at udleje, eller vil I samle hele familien under ét tag? Ring for en fremvisning.