Løkkensvej 892, Skøttrup, 9480 Løkken

Mulighedsrig ejendom på stor grund med skov og sø

Tæt på Løkken og tiltalende Vesterhavet finder I denne mulighedsrige ejendom, der tidligere har været i brug som et bosted. Denne fortid betyder, at boligen rummer hele 15 værelser, fem badeværelser og et luftigt opholdsmiljø, så her er mulighederne mange. Ejendommen er oplagt til formål indenfor den pædagogiske verden såvel som ferieboliger - måske I er en stor familie, der gerne vil deles om et feriedomæne med egen skov og sø?

Placeringen er rigtig god med cykelafstand ind til stemningsfulde Løkken, hvor I finder et bredt udvalg af specialbutikker og spisesteder. Byen summer af liv i sommerhalvåret med forskellige aktiviteter såsom sandkonkurrence, hundeshow, ponyridning og diverse messer. Der er bestemt også hyggeligt efterår og vinter med arrangementer til eksempelvis Halloween og jul. Endelig er her naturligvis flere supermarkeder til jeres indkøb. Fra adressen skal I heller ikke langt for at nå ud til den attraktive, lyse sandstrand ved havet - det kan ligeledes klares på en cykeltur.

Hjemme på adressen møder I ejendommen med navnet "Vendelbogården", som ligger på en ganske stor grund med egen skov og sø. Nærmere huset er der flere terrasser og godt med plæne, som eksempelvis kan arrangeres med legeredskaber, bålplads eller noget helt andet. Endelig er der opført en dobbeltgarage med skur i den ene ende.

Inden døre bliver samlingsstedet den rummelige vinkelstue, hvor I snildt finder rum til langbordet og et dejligt sofahjørne. Der er åbent til køkkenet, som har plads til flere kokke ved den brede bordplade og de to komfurer. Endelig er der to vaskemaskiner og to tørretumblere i vaskerummet.

Ét værelse ligger separat, mens de andre fordeler sig samlet med henholdsvis seks på førstesalen og de resterende otte i stueplan. Stueplanet byder sluttelig på fire af badeværelserne, mens det øvrige og et gæstetoilet findes på første sal.


Løkkensvej 890: Villa på 120 m2 med stor grund og masser af muligheder

Har du hænderne skruet rigtigt på, og mangler du dit næste byggeprojekt? Så er du på rette vej, fordi her på Løkkensvej 890 venter nemlig en villa, der trænger til en kærlig hånd. Til gengæld får du muligheden for at sætte dit eget præg, og så giver den store grund på 9.249 kvadratmeter et stort potentiale for dyrehold eller jordbrug.

De landlige omgivelser er at spotte overalt i horisonten, og da beliggenheden er tilbagetrukket fra vejen, befinder du dig midt i naturen. Efter kun tre kilometer når du Løkken med spændende butikker og lækre spisesteder. Det er også her, at du finder nærmeste supermarked, og har du børn, er der både skole og daginstitution i byen. Du kan nå Vesterhavets bølger på en frisk cykeltur, og så er du kun en køretur i bil på 20 minutter fra Lønstrup og handelsbyen Hjørring.

Den 9.249 kvadratmeter store matrikel giver dig alverdens muligheder, og du kan let etablere folde, stalde eller en stor ladebygning til en anden pladskrævende hobby. For nuværende består grunden foruden en garage af en nem plæne, men det er ikke svært at forestille sig, hvordan udearealet kan omdannes, så de opfylder netop dine ønsker.

Selve villaen er fra 1897, og det er ingen hemmelighed, at her trænger til en opdatering. Hvis du har mod på at fatte hammer og høvl, kan du forvandle huset, så det matcher dine behov. Indretningen består lige nu af tre værelser, et badeværelse, et køkken, en stue og en lille forstue. Denne plantegning kan bibeholdes, eller du kan nytænke opdelingen og måske skabe et eftertragtet køkken-alrum, større værelser eller noget helt tredje.

Kan fantasien sætter grænserne - velkommen til.