Søndermarksvej 1, Kvissel, 9900 Frederikshavn

Villa med god beliggenhed i Kvissel

I Kvissel tæt op Frederikshavn finder I denne rødstensvilla fra 1956. Hjemmet består af 223 kvm i ét plan, som fordeler sig over seks værelser, tre badeværelser, et bryggers, et køkken-alrum og to stuer. Hertil er der en dobbelt garage og et stort disponibelt rum, og grunden er på 1.738 kvm.

I bosætter jer med nem adgang til Kvissel Station, hvorfra toget fører til både Hjørring og Frederikshavn. I nabobyen Ravnshøj finder I skole og dagtilbud, mens indkøbsmuligheder kan nås på under ti minutter i bil i Elling. Kvissel omgives af smuk natur, hvor Åsted Å snor sig næsten hele vejen rundt om byen, og det er også dejligt, at I er en ganske kort køretur fra flere badestrande.

I får rigtig god plads til den store familie her på Søndermarksvej 1, som ligger på en blind vej. I kan sætte jeres eget præg på ejendommen både ude og inde, men allerede nu kan I se frem til indretningsvenlige rum og en spændende planløsning.

Stuerne ligger i delvis åben forbindelse, og i den ene del ligger tæt på køkkenet og er derfor oplagt til spiseafdeling, mens den anden del af stuen i et forskudt niveau er velegnet til dagligstue, hvor brændeovnen kan nydes. Køkken-alrummet er udført med masser af opbevaringsplads og albuerum til madlavning og samvær, og herfra tilgår I det praktiske bryggers. Med hele seks værelser får I mange indretningsmuligheder, og den store familie vil også blive glade for de tre badeværelser, som alle har brusefaciliteter.

I haven er der flere terrassemiljøer, hvor solen kan nydes, og I får også en stor græsplæne med fin, varieret beplantning, som skaber en hyggelig stemning.

Lyder det som noget for jer? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere.