Løkkensvej 597, Bakholm, 9480 Løkken

Mulighedsrig og rummelig villa i Bakholm - nyt køkken medfølger i handlen!

Mulighederne er mange med nøglerne til denne fine villa i Bakholm. Huset byder på en god planløsning og en garage/udhus med perfekte rammer til plads krævende hobbies eller den selvstændige håndværker. Herudover får I en stor grund på 3.278 kvm.

Når I bosætter jer her, får I højt til himlen og rolige, naturskønne omgivelser. Derudover har I stadig mange af hverdagens fornødenheder såsom skole, daginstitution og indkøbsmuligheder inden for en radius af ca. halvanden kilometer, mens hyppige busafgange fører jer til Hjørring og Løkken.

Boligen er fra 1924 og byder på en underetage med gulvvarme, en DVI-varmepumpe fra 2021 og god plads til familien. Stueplan indeholder to stuer samt et køkken, som udgør opholdsmiljøet i underetagen. Her er masser af plads til at indrette jer, lige som I ønsker det, og lysindfaldet er ganske godt i alle tre rum.

Det er også i stueplan, I finder badeværelset og et viktualierum/depotrum, mens de fire værelser samt et gæstetoilet er placeret på førstesalen. Med fire rum i så pæne størrelser er der fine indretningsmuligheder.

Et stort haveareal giver mulighed for alverdens forskellige aktiviteter. Find jer også til rette på terrassen eller fordyb jer i hobbyprojekterne i værkstedet. Her er der tillige to disponible rum og en rummelig garage.