Østergade 45, 9800 Hjørring

Byhus med mulighed for erhverv i hjertet af Hjørring

Med en supercentral placering i hjertet af Hjørring venter denne spændende ejendom, hvor I med fordel kan kombinere bolig med erhverv. Rammerne er nemlig perfekte, for udover et topistandsat byhus med rum til den pladskrævende familie får I et godt erhvervslokale - for ikke at nævne de lækre udearealer i gårdhaven.

I mødes af en hvidpudset villa, som gennemgik en gennemgribende istandsættelse i 2014. På matriklen er der også en stor, isoleret garage, som tidligere har været anvendt som tømrerværksted.

Der er også fine parkeringsforhold, når det gælder jeres fremtidige kunder, for bag boligen er en omfattende, offentlig parkeringsplads. Placeringen er desuden optimal med nærheden til gågaden, hvilket giver jer en fin eksponering af butikslokalet med store købmandsvinduer.

Erhvervsrummet forbindes til boligen via entréen, hvorfra I kan tilgå førstesalen. Indretningen er smagfuld, og øverste etage giver jer tre værelser foruden det stilrene badeværelse med gulvvarme og en bruseniche afskærmet med glasvæg.

Nedenunder kan I udforske stuen med trægulv, før I fortsætter ind i køkken-alrummet. Her pryder fine klinker med underlagt gulvvarme - en detalje, der videreføres i den tilstødende stue. Selve IKEA-køkkenet præsenterer sig elegant med hvide fronter, Belfast-håndvask og en solid bøgetræsbordplade, som alt i alt matcher førstesalens badeværelse.

Endelig kan I kaste et blik på den fabelagtige, lukkede gårdhave, som udfolder sig i to niveauer. Tagterrassen, der kan tilgås fra førstesalen, har vue til omgivelserne, mens atriumgården summer af en nærmest sydlandsk stemning. Herfra kan I tilgå det herlige atelier fra 2019 med rige anvendelsesmuligheder.

Beliggenheden kunne ikke være mere central med gåafstand til indkøb, Hjørring Private Realskole, daginstitutionen Pilehuset og stationen for ikke at nævne gågadens hektiske butiksliv eller Metropol ShoppingCenter.