Dvergetvedvej 592A, 9900 Frederikshavn

Smuk og historisk liebhaverejendom med mulighed for erhverv

Naturen, historien og hyggen er allestedsværende ved denne unikke liebhaverejendom nær Kvissel med de parklignende omgivelser og skoven på den 18.953 kvadratmeter store grund og åløbet, som bugter sig på tværs af grunden. Villaen er gennemrenoveret og står indflytningsklar. Det er en bolig med rigtig mange muligheder både for privat bolig, ligesom en del af boligen er godkendt til erhverv.

Ejendommen - Nygaards Mølle, er en vandmølle opført i 1825 og i dag producerer den gamle turbine fortsat strøm til eget forbrug.

Fra første trin ind i hallen med brændeovn, klinkegulv og fritlagte bjælker, fornemmer man den hyggelige, lyse og funktionelle stil, som går igennem hele boligen. Stueplan byder på to stuer, to toiletter, to badeværelser og et værelse. Slutteligt kommer det store lækre køkken-alrum, der er renoveret for to år siden, bl.a med et stort gaskomfur samt en dejlig krog med kombineret siddeplads, opbevaring og biopejs ved spise afdelingen. Ligesom i resten af boligen, er der også her et godt lysindfald og en skøn udsigt over grunden og åen. I forbindelse med køkkenet ligger et praktisk viktualierum. Det er desuden i stueplan det tidligere mølleri findes, som i dag er et smukt atmosfærefyldt lokale, med mange anvendelsesmuligheder.

Førstesalen har gennemgående fyrretræsplankegulv, og byder på en smuk stue og køkken-alrum, der begge har loft til kip og fritlagte bjælker. Alrummet er desuden indrettet med en brændeovn og et glasparti med skydedør ud til en altan i forskudt plan fra den store terrasse. Endvidere råder denne etage over tre værelser, hvoraf det ene har et walk-through-closet, der leder til badeværelset, samt et af værelserne har hems. Derudover byder ejendommen på en helt speciel kælder, hvor der f.eks. kan indrettes vinkælder omkring den gamle møllesten.

Alt i alt en sjælden udbudt ejendom, med historie, atmosfære og utallige muligheder for både bolig og evt. erhverv.

I Kvissel er der station med bus og tog, mens skole, daginstitution, idrætshal og supermarked ligger indenfor en radius af seks kilometer.