Magnesmindevej 8, 9800 Hjørring

"Magnesholm" en tro kopi af Langesø Slot med 1. klasses rammer til bolig/erhverv!

Leder du efter en unik domicilejendom eller de helt perfekte rammer til at kombinere dit bolig/erhverv, så kommer du ikke udenom "Magnesholm", der med sin beliggenhed ved Løkkensvejen ca. 1,5 km fra Hjørrings vestlige byskilt, byder sig til på smukkeste vis med flotte tilkørselsforhold i 4,3 ha parklignende omgivelser med bl.a. egen sø.

Ejendommen fremstår med smuk hovedbygning, 2 flotte sidefløje og er opført i 1980 samt gennemmoderniseret i 2005. Her er bestemt plads til at udleve dine hedeste boligdrømme og ejendommen vil kunne tiltrække selv den mest kræsne liebhaver, det er nemlig ikke ofte man kan byde ind med 4 stuer-ensuite, egen hjemmebiograf, hjemmebar, whiskykælder, 3 opvarmede garager/værksted og samtidig have plads til at huse din egen virksomhed eller evt. huse 3 generationer under samme tag.

Stilen på ejendommen er gennemført fra ende til anden, hvor det ene store lyse funktionelle rum afløser det andet. Ejendommen er idag registreret med 511 kvm. beboelse og 515 kvm erhverv. Erhvervsdelen er primært kontorer/konferencerum og har en god adskillelse til boligdelen.

Så har du fundet Tornerose eller Prinsen på den hvide hest, så er her fantastiske rammer til at lade et nyt eventyr begynde:-)