Hirtshalsvej 9A, 9800 Hjørring

Flot andelsbolig centralt placeret i Hjørring

Dette fine enderækkehus fra 1995 i Hjørring er en del af en god og sund andelsforening. Hjemmet præsenterer sig flot med den lyse facade og det mørke eternittag fra 2020. Boligen er løbende renoveret, der er blandt andet skiftet nogle vinduer og døre i 2021. Husets 60 m2 består af et køkken, en stue, et værelse, et badeværelse og et praktisk bryggers. Derudover får I et tørt loftrum med plads til opbevaring og et skur med mulighed for vaskefaciliteter. Udenfor venter jer en hyggelig gårdhave.

Det fine køkken er placeret i direkte forbindelse med stuen, hvilket giver jer et dejligt opholdsmiljø med et rigt, vestvendt lysindfald. Gulvene er fra 2019, og stuen er generelt yderst indretningsvenlig.

Videre finder I soveværelset, der er forsynet med indbyggede skabe. I er tæt forbundet til flisebadeværelset med gulvvarme, der fremstår lyst og indbydende. Hjemmet fuldendes af et praktisk bryggers, der ligeledes har gulvvarme.

Udenfor venter jer en hyggelig, vestvendt gårdhave, som I kan dekorere med farverige blomsterkrukker og indrette med havemøbler. I råder også over et græsareal der ligger for enden af huset, hvilket udvider jeres uderum med mange kvadratmeter.

I bosætter jer i gåafstand til de daglige indkøb, og blot 100 meter væk finder I offentlig transport. En kort cykeltur bringer jer til Sankt Knuds Kilde, og I kan spadsere til Vendsyssel Kunstmuseum. Hjørring midtby kan ligeledes nås til fods, hvor I kan nyde det hyggelige butiksliv, og bag rattet rammer I motorvejen indenfor ti minutter, så I let kan komme videre ud i landet.

OBS! Andelshavere må ikke holde husdyr, dog må nye tilflyttere som allerede har en evt. mindre hund/kat, beholde disse til dyret dør - derefter må der ikke anskaffes nye dyr.