Mettesvej 5, 9800 Hjørring

Velindrettet andelsbolig i Bagterp

Netop nu udbydes denne andelsbolig i form af en velindrettet villa med tre værelser samt et køkken-alrum og en stue i åben forbindelse. Ude venter en sydvendt have med masser af sol, og så bliver I en del af en god, sund andelsforening. Velkommen til Mettesvej 5.

I træder over dørtærsklen til éntreen, og fortsætter I ligeud, befinder I jer snart i husets hjerte, nemlig det åbne opholdsmiljø, hvor stuen og køkken-alrummet på fineste vis er forenet. De velplacerede vinduer mod syd og vest sørger for et gavmildt, naturligt lysindfald, og det gennemgående trægulv sætter et flot punktum på rummet. Både sofagruppen og spisesektionen kan finde sin plads, mens halvmuren elegant indrammer køkkenet. De tidløse elementer er placeret i en vinkel for at udnytte arealet bedst muligt, og bag skuffer og skabe kan servicen gemmes væk.

Der er faste skabe på to af de i alt tre regulære værelser, der sammen med bryggerset ligger på rad og række. I sidstnævnte kan vaskefaciliteterne installeres, mens døren åbner op til carporten. Så mangler I kun at se badeværelset med gulvvarme samt inventar fra 2018.

I 2019 fik udearealet en kærlig hånd med omlægning af indkørslen, og så istandsatte man hobbyrummet, som ligger i forlængelse af carporten. I haven er der også et overdække til cykler, et drivhus og en charmerende havepavillon, og ellers er det lukkede udemiljø holdt overkommeligt med en nem plæne. Fliseterrassen er perfekt orienteret mod syd, mens hegnet sørger for læ.

I bosætter jer i et roligt kvarter, der også er særdeles børnevenligt. I får nemlig kort afstand til Bagterpskolen via et sikkert stisystem, og inden for én kilometer har I daginstitution, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Har vi vakt jeres interesse? Book en fremvisning allerede i dag.