Østervænget 24, Astrup, 9800 Hjørring

Skøn velindrettet andelsbolig i Astrup - 1. klasse udsigt til flot natur

Velkommen til Astrup og til denne dejlige andelsbolig med rolig og ugeneret beliggenhed i bunden af lukket vænge op mod grønne friarealer.

Boligen er den del af andelsboligforeningen Østervang, som består af 8 velindrettede boliger opført i 1987. Foreningen har en fornuftig økonomi og medlemmerne har et godt naboskab.

Boligerne opvarmes med elvarme kombineret med solceller og udmærker sig herved med en meget lav nævneværdig udgift til el og varme på samlet for denne bolig kr. 7.873 årligt.

Boligens 95 kvm. er indrettet med nyere kombineret bryggers / entré, som fører til køkken i åben forbindelse med stue. Fra stuen er der udgang til fin terrasse og fra såvel stue som terrasse er der en rigtig fin udsigt over de grønne friarealer med skov og kuperet terræn, som en nærmeste nabo i baghaven. Desuden er her forgang, 2 værelser og soveværelse samt rummelig badeværelse med bruseniche. Der er nye vinduer og døre i træ/alu fra 2017.

Boligen har en perfekt planløsning til f.eks. det unge eller det modne par samt til en f.eks. en enlig med hjemmeboende børn, som ønsker at bo i et rolig og velfungerende lokalsamfund med bl.a. børnepasning og friskole.

Til boligen hører der carport, udhus samt egen lille have - og fra carporten er det muligt, at komme tørskoet ind i al slags vejr.